Cég bemutatkozása - Fittingek, csaptelepek, perlátor, flexibilis cső

Üdvözöljük az Aquaflex Kft. weboldalán!

1990 óta foglalkozunk szerelvényáruval. Célunk a partnereink személyre szóló kiszolgálása.

A hazai piacon komoly szakmai elismertséget értünk el, az egyre bővülő partneri kör és a kiváló termékeink segítségével.

Az AQUAFLEX nevében hordozza a rugalmasságot, mely nem csak a flexibilis csőre, hanem a cég egészére vonatkozik. Megbízható, gyors és rugalmas partnerre talál, ha minket választ. Cégünk minden törekvését vevőink igényeinek minél magasabb szintű kiszolgálása irányítja. Számunkra a legnagyobb érték a vevőink bizalma.

A termékeink minősége a legmagasabb elvárásoknak is megfelel, a garanciát a nyugat-európai piacon évtizedek óta vezető szerepet betöltő két spanyol cég biztosítja:

- Ind. Mateu (www.imateu.com) a professzionális flexibilis csöveket.

- Sobime (www.sobime.com) a csaptelepeket és a sr. menetes fittingeket gyártja és szállítja.

2017-től már a perlátorgyártás területén piacvezető svájci Neoperl (www.neoperl.com) is a beszállítóink közé tartozik, melynek a filozófiája az energiával és az ivóvízzel történő spórolás.
Fittingek, csaptelepek, perlátor, flexibilis cső

Részletek

Érdemes tudnia!

 

Mit nyújtunk Önnek?

Versenyképes árakat, hiszen termékeinket közvetlenül a gyártótól kapjuk.

Ha Ön viszonteladó:

Budapesten, a X. kerületi Maglódi út 16. sz. alatt állandó raktárkészlettel, gyors és precíz kiszállítással, szakmai segítségnyújtással segítjük az értékesítést.

Ha Ön kivitelező:

Folyamatos együttműködéssel, szerelési tanácsadással, információkkal segítjük munkáját.

Ha Ön végfelhasználó:

Első osztályú, minőségi terméket adunk lakásába, irodájába, biztonságot a használat során, felmerülő kérdéseivel bármikor megkereshet minket, felvilágosítást kérhet.

Sajnos az utóbbi években Magyarországon a kereslet az olcsóbb, ám lényegesen silányabb minőségű kelet-ázsiai termékek felé fordult, mi azonban tudjuk, nem véletlen az árkülönbség a flexibilis csövek között. Természetesen mindez igaz a csaptelepekre, fittingekre, perlátorokra is. Lakásunkat és életünk biztonságát nem szabadna kockáztatni gyengébb minőségű gáz- és vízbekötő csövek, illetve csaptelepek beszerelésével.

Közismert: az a drága, ami olcsó. Vásárláskor ügyeljen arra, hogy olyan terméket válasszon, mely az árán kívül a minőségében is megfelelő. A nálunk beszerzett és beszerelt flexicsövek, csaptelepek és réz idomok hosszú évekig szolgálják majd Önt, az egyszeri befektetés megtérül. A weblapon a közeljövőben szakmai tanácsokkal, ötletekkel kívánjuk a szolgáltatásunkat bővíteni, hogy pl. ha valaki egy egyszerű csaptelepet szeretne beszerelni, ne ütközzön akadályokba. Ha megbízható partnert keres: válassza az AQUAFLEX Kft-t.
Fittingek, csaptelepek, perlátor, flexibilis cső

Vegye fel velünk a kapcsolatot!