Miért éri meg a falsík alatti, avagy süllyesztett csaptelepeket választani?

Miért éri meg a falsík alatti, avagy süllyesztett csaptelepeket választani?

A falsík alatti csaptelep rendszerek, vagy más néven süllyesztett csaptelepek nem csak, hogy biztonságosak, egyszerűek, helytakarékosak, de magas minőséget, és eleganciát is képviselnek. Ideális választás lehet kis fürdőszobákba, vagy zuhanyzókba, mivel a falsík alatti csaptelepeket tekintve a külső, látható egység a burkolat, illetve a szabályozó kar csak kis mértékben állnak ki a falból. Így a falba süllyesztett csaptelep rendszerek nem csak hogy esztétikusak, de helytakarékosságuk, valamint praktikus kialakításuk miatt is ajánlottak az ingatlan tulajdonosoknak.
 
Meg kell említenünk a falsík alatti csaptelepek esetében a tisztításukat is, hiszen esetükben csak az előlap és az üzemeltetéshez szükséges részek láthatóak, tehát könnyebben hozzáférhetőek, és tisztábban tarthatóak, mint a hagyományos csaptelepek. A látható részként kiemelkedő krómos részek, a beépített modern design elemeket is felvonultató csaptelepek, eleganciát, magas minőséget, majdhogynem már luxust varázsolnak a fürdőszobánkba.
 
A falsík alatti egységek között kiemelkedőnek számítanak azok a típusok, amelyek a fejlesztéseknek köszönhetően különféle design-ban készülnek, és mivel univerzálisak a beépítésük után is bármikor lehetséges a látható részek cseréje, vagy pl. termosztátos csaptelepre való átszerelésük.
 
A csaptelep körüli fal megbontása nélkül cserélhetjük le a termosztátosra az egykaros funkciós előlapot, vagy választhatunk esetleg más design-al, funkcióval rendelkező terméket is.
 
A falsík alatti, vagy süllyesztett csaptelep rendszereket számos előny jellemzi:
 

  1. helytakarékosságuk következtében a kisebb fürdőszobákban, vagy zuhanyzókban is felszerelhetőek, mert nem foglalnak nagy helyet
  2. egyszerű használatuk miatt a csaptelep funkcióit egy kezelő felületen tudjuk szabályozni, beleértve a hőfokszabályozást, vízmennyiség szabályozását, és a váltógombot is.
  3. biztonságosan használhatóak, hiszen a falsík alatti megoldás alkalmazásával a forró víz okozta égési sérülés teljes mértékben kivédhető.
  4. könnyedén tisztán tarthatóak, mivel kicsi a felületük
  5. sokoldalúan felhasználhatóak, ugyanis a falsík alatti egység funkcionálhat, akár kádtöltő csaptelepként, fali mosdó csaptelepeként vagy akár komplett zuhanyrendszerként is.
 
Válassza ezeket a csaptelepeket, ha fontos Ön számára a biztonság, az elegancia, és a modern design a fürdőszobában.
 

Vissza