Az árak ajánlott fogyasztói árak. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

 

Csaptelepek

Sobime ,Tebisa, Thermador csaptelep és kiegészítők árlista (Ajánlott kiskereskedelmi árak!)

Kínálatunkban jelenleg a spanyol Sobime és a francia Thermador cég termékei találhatók meg. Ezen cégek termék kínálata meglehetősen széles, ezért az egyszerűbb és a különlegesebb igényeket is ki tudjuk elégíteni. Termékeink között megtalálhatók a különféle konyhai és fürdőszobai csaptelepcsaládok mellett a speciális igényeknek megfelelő az orvosi, fodrász és ipari mosogató valamint különlegesebb zuhany csaptelepek. Minden spanyol gyártású zuhany és kádtöltő csaptelepünket kompletten, tehát zuhanyfejjel, gégecsővel és falitartóval együtt árusítjuk. A csaptelepek ár/értékaránya igen jó, mert minőségük kiváló, áruk pedig jóval a konkurens termékek árai alatt vannak. A legtöbb csaptelepünkre 5év garanciát biztosítunk. Néhány a sikeres csaptelepcsaládjaink közül: SX50, Mar, Mel, Bruc, Das, Rustic, Sabrina, Coral, Cirén, Tango, Dipra-Standard.

Sárgaréz menetes fittingek:

Gyártó a Sobime spanyol cég, amely több, mint 40éves tapasztalattal rendelkező, Spanyolországban piacvezető cég.

Finomítással, melegsajtolással, magas minőségü prémium termékek tervezésével és gyártásával foglalkoznak, széles európai kapcsolatokkal rendelkeznek. Gyártmányaik választéka a legszélesebb igényeket is ki tudja elégíteni. (www.sobime.com). A cég jelszava: német minőség spanyol árakon. A minőséget azért is tudják garantálni, mert az alapanyagot is ők állítják elő. A különféle méretű sr. rudakat saját öntőüzemükben öntik, melyekből darabolás után az egyes idomokat 400t nyomással készítik, ezzel garantálják a porózus mentességet, majd jön a további megmunkálás, pl: forgácsolás, stb. Az alapanyag előállítása során minden öntés után ellenőrzik az öntvény összetételét, melyről jegyzőkönyvet készítenek a megfelelő anyagminőség biztosítása érdekében. A kiváló minőség miatt tud a cég 5 év garanciát biztosítani minden termékére! A rézidomok 120 °C-on az átmérő függvényében a következő nyomásértékeket viselik el: 1/4”-3/4”-ig 25bár, 1”-2”-ig 16bár.

Mateu rozsdamentes flexibilis cső árlista (Ajánlott kiskereskedelmi árak!)

Az általunk forgalmazott, Ind. Mateu gyártotta flexibilis vízbekötő csövek teljes egészében Európai gyártásúak, ezzel is biztosítva a folyamatos és kiváló minőséget.

Nem véletlen, hogy a gyártó 10év garanciát vállal termékeire. A flexibilis bekötőcsövek területén a legszélesebb választékot a Mateu cég termékei biztosítják. A normál és gigant vastagságú csövek 20bár nyomást elviselnek, a nagyobb áteresztő képességű Fil-Bor-Inox csövek pedig az átmérő függvényében 6-16bár közötti nyomást is elbírnak. Üzemi hőmérséklet maximum: 100°C . Minden flexicső rozsdamentes kivitelben készül, és különféle vegyi anyagok, többek között 30%-os glikol oldat szállítására is alkalmasak. A Mateu cég általunk 1990-től minőségi listavezetőként jelen van a magyar piacon.

Neoperl Perlátorok

Takarékoskodjon az ivóvízzel és az energiával Neoperl termékekkel!

Az ivóvíz fogyasztás területén a Neoperl termékek használatával egy felelősségteljes magatartást képvisel. Az ivóvíz nagyon értékes természeti kincs, azonban egyre kevesebb található belőle a világon. A Neoperl termékekkel éppen annyi vizet használ fel, mint amennyire szüksége van a zuhanyozóban, a fürdőszobában vagy a konyhában. A víz spórolásával hozzájárul a megszokott, kényelmes világunk fenntartásához. A víz melegítése során a felhasznált energia is csökkenni fog, hisz csak a szükséges mennyiségű vizet melegítjük fel, és Ön ezzel egy fontos lépést tesz a környezetvédelem irányába.

Miért fontos takarékoskodni a vízzel?

1. A víz nem egyenlő az ivóvízzel.

Azért, hogy a víz iható legyen tisztítani és szállítani szükséges. Használat után azt ismét szállítják és kezelik, hogy megfeleljen az ivóvíz előírásainak. Így, amíg a víz mennyisége nem változik, a minősége drámaian változhat. Az ivóvíz nagyon értékes és így is kellene kezelni.

2. Az ivóvíz előállítása sok energiát kíván.

Nagyon sok energia megy a tisztításra, szállításra, melegítésre és hűtésre. Így kevesebb ivóvizet használva az automatikusan jelent kevesebb energiát, valamint csökkentett széndioxid kibocsátást. Így még akkor is, ha Ön a világnak egy vízben gazdag részén él, az ivóvíz hatékony felhasználása feltétlenül szükséges.

3. A víz nem egyenletes eloszlású a Földön.

A világnak egy részén szárazság van (átmeneti vagy állandó, függ az évszaktól, az éghajlattól, stb.) Más részén több mint elég víz van. Ha egy évszakban kevesebb az eső, mint általában, az elég lehet arra, hogy átalakítson egy vízben gazdag területet vízszegény területre.

4. A növekvő népességnek köszönhetően a víz iránti kereslet növekszik.

Általában, minél több ember él egy helyen, annál kisebb az egy személyre jutó víz mennyisége.

5. A kereslet az ivóvízre és az infrastruktúrára az urbanizáció erőteljes gyorsulása miatt a nagy városokban gyorsan növekszik.

Az önkormányzatok sok helyen nehezen tudnak lépést tartani a népesség növekedés okozta vízhálózat fejlesztésével és az ivóvíz igények kielégítésével.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!